Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η SEGA παραδέχτηκε πως παρουσίασε αρκετά νωρίς το νέο της Sonic videogame

*
Φαίνεται πως η SEGA βιάστηκε να ανοίξει τα χαρτιά της για το επόμενο Sonic videogame και το δήλωσε και επίσημα πλέον. Μιλώντας στο 4Gamer, ο επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka, δήλωσε πως η εταιρεία προσέφερε στο κοινό μια πρώτη ματιά στο επόμενο παιχνίδι, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αρκετά πρόωρο. «Δεν έχουμε ανακοινώσει κάποιο νέο Sonic videogame δράσης μετά το Sonic Forces και αρκετοί fans ανησύχησαν. Αν και ήταν λίγο πρόωρο, θελήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους εορτασμούς για τα 30 χρόνια της σειράς και αποκαλύψαμε το νέο τίτλο που ετοιμάζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά το μυστηριώδες σύμβολο, τόνισε πως «είναι κάτι που εμφανίζεται στο παιχνίδι, αλλά η σημασία του είναι ακόμη μυστική. Παρακαλώ περιμένετε λίγο ακόμη, θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες στο άμεσο μέλλον». Το επερχόμενο Sonic videogame έχει ανακοινωθεί για το 2022 σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*